All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Workshops en Cursussen 2020

in de bakkerij van Gerard & Suus
(Torenstraat 2, 4261 BH Wijk & Aalburg)
Ons lesprogramma blijft in ontwikkeling, volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Cursussen op zaterdag beginnen om 14:00u, op zondag om 10:00u

Eindelijk, we kunnen weer! De eerste workshop na Covid-19. Een unieke combi workshop waarin we allerlei items aan bod laten komen. Kom je liever 1 dag, neem contact op met info@dutchorganicbakingschool.com voor de mogelijkheden!

Desembrood is hot. Niet verwonderlijk. De ruige korst is een feest om te zien, het spekkige kruim verrast je met een eigen structuur en de smaak is uniek. Te zuur naar jouw smaak? Dat hoeft niet! Deze cursus is voor iedereen die van een zelfgebakken brood houdt, of op zoek is naar inspiratie. Je leert hoe je thuis eenvoudig je desem start en aan de gang houdt en je gaat ook zelf aan de slag.

Maar ook gist en kookstuk komen aan bod. Voor deze cursus maken we een fantastische combinatie om iedereen zijn of haar favoriete skills aan te leren. Wat heb jij nodig in jou keuken?Natuurlijk is er ruimte voor jouw vragen en/of ideeën. Dus laat het ons weten!

 

Boek hier je cursus, of hier mét B&B.

Desem / gist / kookstuk  |  2 dagen  |  10 en 11 oktober 2020 |  €242,-

Desem  |  2 dagen  |  datum nader te bepalen  |  €242,- | op locatie in Amsterdam

Onze desemcursus is dit jaar voor het eerst ook in Amsterdam te volgen! We zijn te gast in bij Bettina Bakt, in haar bakkerij in Amsterdam aan de Van Woustraat 188.

Je docent is Gerard Hardeman. Hij specialiseerde zich de afgelopen twintig jaar in biologische desems. Maar je gaat vooral zelf aan de slag, want je leert het meest met je handen in het deeg. Gerard’s ‘Gul Gevulde Roggebrood’ won op de eerste Nederlandse Zuurdesemproeverij in 2018 de 1e prijs in de categorie experimenteel brood.

De cursus start op zaterdag om 16.00 uur, op zondagmorgen om 10.00 uur.

Boek hier je cursus.

Gist mét kookstuk  |  2 dagen  |  datum nader te bepalen |  €242,-

Na deze cursus bak je je gistbrood alleen nog maar met een kookstuk. Omdat het je zelfgebakken brood meer smaak en een mooiere kleur geeft én je brood extra lang vers blijft. Leer verschillende varianten van een kookstuk en experimenteer voor je eigen favoriet. En lijkt de planning ingewikkeld? We helpen je op weg.

Onderdeel van de cursus is een bezoek aan de EKO-gecertificeerde windmolen De Twee Gebroeders (op loopafstand van de bakkerij).

Boek hier je cursus, of hier mét B&B.

Oren Shmuely  |  2 dagen  | op aanvraag  |  €242,-

Oren Shmuely is dé desem bakker van Israël, hij werd 3 jaar op rij uitgeroepen tot Israëls beste desembakker. Hij staat bekend om zijn moderne, biologische en veelzijdige aanpak. 

In juni komt Oren opnieuw naar Nederland, daar zijn wij blij mee! Oren gaat je meenemen naar het Midden Oosten en deelt zijn tips & trics en plezier in bakken.

Boek hier je cursus, of hier mét B&B.

Desem  |  2 dagen  |  datum nader te bepalen |  €242,-

Desembrood (ookwel zuurdesem genoemd) wint de laatste jaren aan populariteit. Niet verwonderlijk. De ruige korst is een feest om te zien, het spekkige kruim verrast je met een eigen structuur en de smaak is uniek. Te zuur naar jouw smaak? Dat hoeft niet! Deze cursus is voor iedereen die van een zelfgebakken brood houdt, of op zoek is naar inspiratie. Je leert hoe je thuis eenvoudig je desem start en aan de gang houdt en je gaat ook zelf aan de slag. Natuurlijk is er ruimte voor jouw vragen en/of ideeën. Dus laat het ons weten!

Onderdeel van de cursus is een bezoek aan de EKO-gecertificeerde windmolen De Twee Gebroeders (op loopafstand van de bakkerij).

Boek hier je cursus, of hier mét B&B.

Voor informatie en boekingen

Corianne Vos
COO

Mobiel: +31 (0)6 – 2205 2937

Email: info@dutchorganicbakingschool.com

Facebook-icon

Contact