All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Dutch Organic Baking School (#tDOBS)

De Dutch Organic Baking School is een initiatief van biologisch bakker Gerard Hardeman en Corianne Vos. Zij zijn ervan overtuigd dat de toekomst voor het bakken biologisch is. Natuurlijk, zonder toevoegingen. ‘Deze ontwikkeling gaat niet stoppen. Het is de enige manier waarop wij door kunnen met onze wereld.’

Biologisch bakken vraagt een diepgaande kennis van het proces. Voor bakkers die geïnteresseerd zijn om de overstap naar biologisch bakken te maken en die de finesses willen leren.

#DOBS stimuleert biologisch ambachtelijk bakken en het gebruik van lokaal geteelde granen en andere grondstoffen. Deze aanpak vereist begrip van het bakproces en de ingrediënten. Op deze manier stimuleren wij lokale economieën omdat het bekwame bakkers en lokale telers nodig heeft. #DOBS biedt internationale bakcursussen voor professionele en amateur bakkers. Ook geven wij advies aan startups en professionele bakkers die over willen stappen op een (gecertificeerde) biologische bedrijfsvoering. 

De docenten van #tDOBS zijn professionele bakkers met jaren ervaring. Bakkers die honderden kilo’s deeg door hun handen lieten gaan, en die met liefde hun kennis en ervaring al geruime tijd over de hele wereld delen.

De organisatie, planning en verkoop zijn in handen van Corianne Vos.

Wij delen de liefde voor het biologische bakken!